Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bosgrond

Lees meer

ons concept in bosgrond

Avique Royale biedt verschillende investeringsmogelijkheden aan, waaronder in bosgrond. Avique Royale heeft door heel Nederland verschillende percelen in de verkoop.

Onze adviseurs stellen de belangen van onze investeerders centraal. Daarbij speelt ervaring en bovenal vakkennis een belangrijke rol. Wij maken het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk door veel zorgen uit handen te nemen. Zo kunt u voor, tijdens en na uw aankoop voor al uw vragen terecht bij ons serviceteam. Zij helpen u graag verder.

Waarom investeren in bosgrond?

Vanuit het verleden blijkt het investeren in bosgrond een veilige belegging. De reden hiervoor is dat grond schaars is en daardoor zijn waarde zal behouden. De prijzen van bosgrond blijken niet gevoelig voor economische schommelingen door bijvoorbeeld een crisis. Daarnaast geeft het investeren in bos je iets tastbaars. Je kan er naartoe en van genieten.

De voordelen van een eigen bos

  • Schaarste: Bij de aankoop van een stuk bos behoud je een kostbaar cultuur- en natuurlandschap die tevens schaars is.
  • Waardestijging: Historisch gezien neemt de waarde van bosgrond toe.
  • Recreatie: In je eigen bos kan je ontspannen. Je kan er bijvoorbeeld wandelen of als je een meer in het bos hebt kan je er ook zwemmen. Je kan dit doen wanneer jij maar wilt.
  • Houtopbrengst: Je eigen bos kan je ook hout opleveren. Jaarlijks kan door middel van het kappen van bomen een deel van je bomen omzetten in geld. Je kan het hout verkopen, maar je kan het uiteraard ook zelf gebruiken. Dit scheelt je zelf kosten maken voor het aankopen van hout.
  • Bos gaat niet failliet: Een groot voordeel van investeren in bosgrond is dat het niet failliet kan. Het heeft een tijdloze waarde. Het kan niet stuk of verloren gaan. Daarmee heeft het altijd een waarde.

Heeft u vragen of wilt u een brochure ontvangen? Neem vrijblijvend contact op!

Het gaat hier om een fragmentarische weergave uit de bron. Voor het volledige artikel verwijzen wij u door naar onderstaande websites: https://checkjegeld.nl/investeren-in-bosgrond